, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του δολοφονημένου 6χρονου στην Κομοτηνή

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης, που είχε εξετάσει τον 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή, που πριν από ένα μήνα βρέθηκε άγρια δολοφονημένος από έναν 15χρονο. Στο αίμα του άτυχου παιδιού που πριν δολοφονηθεί έπεσε θύμα άγριου βιασμού εντοπίστηκε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Η αποκάλυψη έγινε σε εκπομπή του Epsilon. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν 201 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα τεράστια, δεδομένης της ηλικίας αλλά και της μάζας σώματος του άτυχου παιδιού. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή οι Αρχές θεωρούν ότι τη συγκεκριμένη ποσότητα δεν την κατανάλωσε αυτοβούλως ο 6χρονος.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στο αίμα του 6χρονου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πράγμα που σημαίνει πως ο δράστης είχε μελετήσει το έγκλημά του. Ο ιατροδικαστής μιλά για «οργανωμένο έγκλημα» και επισημαίνει «Ήρθαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του παιδιού σε μεγάλο ποσοστό και μιλάμε για 200mg. Για ένα παιδάκι 6 ετών είναι υπερβολικά μεγάλο το ποσοστό αυτό και μπορούμε να μιλάμε τώρα για καλά οργανωμένο έγκλημα. Την ώρα της κακοποίησης το παιδί πρέπει να ήταν φυτό για να μην μπορεί να αντιδράσει καθόλου. Και επίσης θέλω να πω ότι βρέθηκε στο αίμα του και καφεΐνη που αυτό σημαίνει ότι νωρίτερα πρέπει να το ξεγέλασαν το παιδί να πιει καφέ και να είχαν ρίξει μέσα άφθονη ποσότητα αλκοόλ για να μπορέσει ο δράστης να κάνει το έγκλημα».
Ο Σεζάλ είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ, από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Oι αστυνομικοί το μεσημέρι της επόμενης ημέρας εντόπισαν την άψυχη σορό του αγοριού σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της πόλης.
Στην πρώτη αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε βιαστεί άγρια παρά φύσιν και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε. Όπως αποδείχθηκε δράστης ήταν ένας 15χρονος κωφάλαλος Ρομά. Από την πρώτη στιγμή ο 15χρονος θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τον θάνατο του Μεχμεταλή Σεζάλ και είχε προσαχθεί προκειμένου να καταθέσει στην Αστυνομία. Σήμερα βρίσκεται κρατούμενος σε φυλακές ανηλίκων, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.xronos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.