, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Οικογένεια έπεσε σε γκρεμό με αυτοκίνητο – Νεκρός ο πατέρας

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο που μετέφερε οικογένεια έπεσε στον γκρεμό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πατέρας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 2ο χλμ Αμφίκλειας – Τιθορέας, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άτυχος 51χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πάνω σε γέφυρα, το αυτοκίνητο έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον άτυχο άνδρα και σοβαρά τραυματισμένες μητέρα και κόρη. Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η 41χρονη μητέρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η 17χρονη κόρη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.
Στο αυτοκίνητο ήταν και το Λαμπραντόρ της οικογένειας, μέσα σε τρέιλερ, το οποίο δεν τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από συγγενείς της οικογένειας.
%ce%b1%ce%bc%cf%862

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.