, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Του άνοιξαν το σπίτι στη Χαλκιδική και στη συνέχεια απείλησαν τη ζωή του!

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κσσανδρείας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 40 και 34 ετών και ενός 37χρονου υπηκόου Γεωργίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (26-2-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο 37χρονος και ο 34χρονος, παραβίασαν σπίτι ιδιοκτησίας 65χρονου και αφαίρεσαν μία τσάντα.
Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τον 65χρονο ιδιοκτήτη, που είχε ειδοποιηθεί από σύστημα συναγερμού και είχε σπεύσει στο σημείο και αφού τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο διέφυγαν με αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο 40χρονος.
Εκδόθηκαν ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκαν και οι τρεις έως σήμερα τα ξημερώματα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.