, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Το τελευταίο «αντίο» της αδερφής της 33χρονης που σκοτώθηκε στην Εθνική Οδό -Τι έγραψε στο facebook

Με μία ανάρτηση στο Facebook η αδερφή της 33χρονης Αποστολίας που χθες το μεσημέρι της Κυριακής σκοτώθηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί της στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας όταν έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημά της μία Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αποχαιρετά τα αγαπημένα της πρόσωπα.
«Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω… ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου…», έγραψε η αδερφή της άτυχης 33χρονης.
Η 33χρονη Αποστολία είχε γεννηθεί στην Πτολεμαΐδα. Μετά το λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις. Το 2011 παντρεύτηκε τον σύζυγό της Υπάτιο με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί.
Η κηδεία των δύο άτυχων θυμάτων θα γίνει αύριο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το μέρος, καθώς ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.