, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έφοδο έκανε η αστυνομία σε δομή προσφύγων στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (01-03-2017) σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη, από το σύνολο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους κατοίκους εντός και πέριξ των δομών και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, προσήχθησαν συνολικά (63) αλλοδαποί, εκ των οποίων οι (40) παρελήφθησαν από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω ενέργειες, καθώς στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (16,7) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.