, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

4.250 ευρώ από κλοπές… επιχειρήσεων στο Κιλκίς!

Η διεξοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησε στην εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν τον Φεβρουάριο του 2017 σε επιχειρήσεις στο Κιλκίς.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου, καθώς και συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος μαζί με συνεργούς του, δρώντας τουλάχιστον από τα μέσα του προηγούμενου μήνα, δραστηριοποιούνταν στις κλοπές με σκοπό τον προσπορισμό του παράνομου οικονομικού οφέλους.
Μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε 2 περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής από επιχειρήσεις σε περιοχές του Κιλκίς, απ’ όπου και αφαίρεσαν σιδερένια και μεταλλικά εμπορεύματα, που σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων ανέρχονται συνολικά στις 4.250 ευρώ.
Σημειώνεται ότι για την μεταφορά των κλοπιμαίων και την διαφυγή τους χρησιμοποιούσαν Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του 33χρονου.
Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.