, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο νοσοκομείο εργάτης καθαριότητας του Δήμου- Τον ξυλοκόπησε… μαινόμενος οδηγός!

Στο Νοσοκομείο κατέληξε εργάτης καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών, μετά την άγρια επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε από… μαινόμενο οδηγό!
Το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιό του και κανένας δεν πίστευε ότι ο αγώνας για το μεροκάματο θα είχε τέτοια κατάληξε για ένα από τα μέλη του πληρώματος.
Όταν έφτασε στη διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Φώτου Τζαβέλλα, οι εργάτες διαπίστωσαν ότι στο σημείο, μπροστά από τους κάδους, ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο και η αποκομιδή ήταν αδύνατη.
Έτσι συνέχισαν το δρομολόγιο, κατευθυνόμενοι στους υπόλοιπους κάδους και όταν έφταναν προς το τέλος, κοντά στα μεσάνυχτα, επέστρεψαν στην κεντρική διασταύρωση της πόλης, πιστεύοντας ότι ο οδηγός του ΙΧ, θα έχει απομακρύνει στο διάστημα αυτό το αυτοκίνητό του.
Όμως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.
Έτσι οι εργάτες, άρχισαν να μεταφέρουν με τα χέρια τους τα απορρίμματα, από τους κάδους ανακύκλωσης προς το απορριμματοφόρο. Την ώρα που η αποκομιδή ήταν σε εξέλιξη έφτασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Αρχικά υπήρξε ένας λεκτικός διαπληκτισμός με το πλήρωμα του απορριμματοφόρου, γρήγορα όμως ο οδηγός έδειξε ότι βρίσκεται εκτός εαυτού. Έτσι επιτέθηκε σε έναν από τους εργάτες, τον οποίο χτύπησε και τραυμάτισε στο κεφάλι.
Ο εργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε αξονική, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Χρήστος Μεντής κατήγγειλε το συμβάν ενώ μαζί με συναδέλφους του ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα. Όπως ανέφερε ο κ. Μεντής τα πληρώματα των απορριμματοφόρων, είναι συχνά αντιμέτωπα με τις επιθετικές συμπεριφορές οδηγών, όμως τέτοιο συμβάν, με ξυλοδαρμό και τραυματισμό εργάτη, δεν είχε καταγραφεί μέχρι τώρα.epiruspost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.