ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
φωτο bigstockphoto.com

Ημέρα δωρεάν παγωτού θα διοργανωθεί για ακόμα μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 4 Απριλίου η Ben & Jerry’s  θα κεράσει παγωτό σε μια τοποθεσία που καλούνται να ανακαλύψουν μόνοι τους μέσω των σχετικών αναρτήσεων στα social media .

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Πριν 38 χρόνια, ο Ben και ο Jerry -ιδρυτές της Ben & Jerry’s-, εμπνεύστηκαν τον πιο λαχταριστό τρόπο για να πουν «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», σε όλους αυτούς που αγάπησαν τα παγωτά τους. Από τότε μέχρι σήμερα, μια συγκεκριμένη μέρα του χρόνου, η Ben & Jerry’s κερνάει παγωτό όλους τους Ben & Jerry’s lovers ανά τον κόσμο, σε συγκεκριμένα σημεία!

 

Η Hμέρα Δωρεάν Παγωτού ανακοινώθηκε: 4 Απριλίου!

 

Τώρα το μόνο που μένει να μάθεις, είναι η τοποθεσία• σε ποιο μέρος της Αθήνας δηλαδή, θα σε κεράσει παγωτό η Ben & Jerry’s!

 

Πώς θα το μάθεις; Θα μπεις στη σελίδα μας στο Instagram (δείτε εδώ), για το πιο απολαυστικό Game of Cones!

 

Ready-Set-Go! Oh (!) and Enjoy -as always- 😉

 

*Keep in mind πως : Extraδάκι στην αποκάλυψη είναι ένας διαγωνισμός, που θα εξασφαλίσει στους νικητές VIP pass για την ημέρα -δεν είναι να στέκεσαι σε ουρές- και μεγαλύτερη ποσότητα από τις αγαπημένες Ben & Jerry’s γεύσεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις με comment, ποιο από τα δύο σου αρέσει περισσότερο: Cookie dough ή Chocolate Fudge Brownie;

 

Σας περιμένουμε όλους, για να γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα Δωρεάν Παγωτού!».