, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ψυχική στήριξη στο Νοσοκομείο Γεννηματά- Άγιος Δημήτριος

φωτο αρχείου

Στα πλαίσια μιας προσπάθειας προαγωγής της ψυχικής υγείας, οι ψυχολόγοι του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς-Άγιος Δημήτριος» είναι διαθέσιμοι να παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πολίτες,-ενηλίκους, εφήβους και παιδιά-, ατομικές συναντήσεις με στόχο την ψυχική στήριξη σε θέματα άγχους, κατάθλιψης, διαπροσωπικών δυσκολιών, ψυχοσωματικών προβλημάτων, χρόνιων νοσημάτων, την ατομική συμβουλευτική, την ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας, την πρόληψη και τη διασύνδεση με οργανωμένες μονάδες ψυχικής υγείας όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού, προκειμένου για ενήλικες, στο Γ.Ν.Θ. «Άγιος Δημήτριος», στο τηλέφωνο 2313 322429 και με απευθείας επικοινωνία με την ψυχολόγο του νοσοκομείου τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 09.00-14.00.
Αντιστοίχως, θα δίνεται η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής για συχνά ψυχοκοινωνικά προβλήματα των παιδιών και των εφήβων, όπως το άγχος αποχωρισμού από τους γονείς, διαταραχές προσαρμογής, διαταραχές απέκκρισης, διάφορες φοβίες.
Τα ραντεβού για τα παιδιά και τους εφήβους μπορούν να κλείνονται στο Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς» στο τηλέφωνο 2313 308360 και με απευθείας επικοινωνία με την ψυχολόγο του νοσοκομείου τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη και κατά τις ώρες 09.00-14.00.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.