, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα θρανία θα «κάτσουν» επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση της ΕΕ

Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) μετά την δράση «Το ΚΑΠΑΝΙ Εκσυγχρονίζεται» στο πλαίσιο της οποίας η Αγορά «ΚΑΠΑΝΙ» απέκτησε το δικό της λογότυπο με τη βοήθεια της μεθοδολογίας Design (Σχεδιασμός), υλοποιεί τώρα τη δράση «ΤΟ ΚΑΠΑΝΙ Εκπαιδεύεται» με τη βοήθεια χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Συγκεκριμένα, το ΚΕΠΑ διοργανώνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρες 15:30-18:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 2ος όροφος) θεματικό εργαστήριο (workshop) με θέμα : «Αξιοποίηση του Διαδικτύου και των Social Media».
 Οι επαγγελματίες της αγοράς «ΚΑΠΑΝΙ» και γενικότερα τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου (ΣΕΠΙΚ) θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην έννοια της διαδικτυακής επικοινωνίας, στην αξία των κοινωνικών δικτύων για την προβολή της επιχείρησης και την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων τους, καθώς και στον τρόπο επιλογής του κατάλληλου κοινωνικού μέσου με τη βοήθεια πρακτικών παραδειγμάτων.
Το εργαστήριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (BDS) (εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς και έχουν σκοπό την παροχή συμβουλευτικής, επιχειρηματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις με απώτερο στόχο τη λήψη μικροχρηματοδότησης) και την υποστήριξη του ΣΕΠΙΚ, ενώ χρηματοδοτείται μέσω του έργου «Tourism ID» του προγράμματος ΗΟRΙΖΟΝ 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που υλοποιεί το ΚΕΠΑ.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η κα. Αγνή Παγούνη, Σύμβουλος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ‘’microSTARS’’ και η  κα. Χρύσα Φακή,  Digital Marketing Expert της εταιρίας IP Digital.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την  κα. Αγγελική Μπάρακλη, Υπεύθυνη Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΚΕΠΑ, Τηλ. 2310-480.000/εσ.140, [email protected] αλλά και με το ΣΕΠΙΚ.
Για το πρόγραμμα του θεματικού εργαστηρίου πατήστε εδώ.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.