, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Εψαξα το κινητό του φίλου μου και…» – 8 γυναίκες περιγράφουν τι …ανακάλυψαν

φωτο shutterstock

Εάν κάποια στιγμή αφήσατε την παράνοια να σας κυριεύσει και φτάσατε σε σημείο να κατασκοπεύσετε ή να ψάξετε τα προσωπικά αντικείμενα του συντρόφου σας, πρέπει να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνες. Από το χακάρισμα ενός κλειδωμένου κινητού ή υπολογιστή μέχρι το ψάξιμο σε ένα μονίμως κλειδωμένο συρτάρι, οι παρακάτω ιστορίες μας δείχνουν πως ορισμένες γυναίκες είναι ικανές για τα πάντα.
1. «Το αγόρι μου είχε μόλις αγοράσει ένα καινούργιο κινητό και το συνδέσαμε με τον υπολογιστή μου για να φτιάξουμε τις ρυθμίσεις. Χωρίς να το καταλάβει κανείς από τους δυο μας, επιλέξαμε να περνάνε όλες του οι φωτογραφίες στο λάπτοπ μου όταν ήταν και οι δύο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο wi-fi. Μια μέρα λοιπόν, άνοιξα το λάπτοπ και είδα ξαφνικά περίπου 25 φωτογραφίες με διαφορετικές γυμνές κοπέλες. Δεν του είπα κουβέντα και απλώς περίμενα να δω τι άλλο θα έβρισκα στην πορεία. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι χωρίσαμε λίγο καιρό μετά.»
2. «Το αγόρι που είχα στο πανεπιστήμιο είχε βάλει τον πιο περίπλοκο και δύσκολο συνδυασμό του κόσμου για να ξεκλειδώνει το κινητό του. Με θυμάμαι πάντα να προσπαθώ να τον βρω όταν εκείνος ήταν στο μπάνιο, όχι γιατί πίστευα ότι κρύβει κάτι αλλά επειδή ήθελα να δω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Ήταν πολύ προστατευτικός με το κινητό του και δεν με άφηνε ποτέ να το κρατήσω εγώ. Ύστερα από πολλές προσπάθειες τελικά κατάφερα να το ανοίξω και βρήκα ότι είχε στείλει σε 7 διαφορετικές κοπέλες στο Facebook το ίδιο μήνυμα: «Το ξέρω πως έχει περάσει καιρός αλλά μου έχεις λείψει.» Το χειρότερο όλων είναι πως οι περισσότερες του απάντησαν πως δεν του έχουν μιλήσει ποτέ ή ότι είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά. Όταν βγήκε από το μπάνιο του έδειξα τα μηνύματα που είχα βρει κι εκείνος άρχισε απλά να μου φωνάζει επειδή έψαξα το κινητό του. Δεν μου εξήγησε ποτέ γιατί έψαχνε τόσο απεγνωσμένα να μιλήσει με άσχετες κοπέλες οπότε μετά από λίγο διάστημα τον χώρισα.»
3. «Τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας, είχα λείψει για μερικούς μήνες λόγω των σπουδών μου. Όταν επέστρεψα, αισθανόμουν πως κάτι πρέπει να είχε γίνει όλο αυτό το διάστημα οπότε αποφάσισα να ψάξω το κινητό του αγοριού μου. Ανακάλυψα πως τους μήνες που ήμουν μακριά, εκείνος έστελνε σεξουαλικά μηνύματα, φωτογραφίες και κανόνιζε ραντεβού με γυναίκες και άντρες. Με είχαν απατήσει ξανά στο παρελθόν οπότε δεν έχασα χρόνο και τον ρώτησα κατευθείαν τι είχε συμβεί. Στην πραγματικότητα δεν είχε κάνει ποτέ κάτι με κάποια άλλη παρόλο που εγώ ένιωθα προδομένη. Κάναμε μία μεγάλη κουβέντα για την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την επικοινωνία που έπρεπε να υπάρχει στη σχέση μας και εκείνος ήταν τρομερά απολογητικός σε σημείο που κυριολεκτικά είχε πέσει στο πάτωμα κλαίγοντας. Μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρω να τον εμπιστευτώ ξανά όμως πλέον είμαστε 5 χρόνια μαζί και όλο αυτό αποτελεί μακρινό παρελθόν για τη σχέση μας. Τελικά, είναι καλύτερο να συζητάς και να ανοίγεσαι στον άλλο παρά να μαλώνεις και να τα κρατάς όλα μέσα σου.»
4. «Όταν ήμουν ακόμη με τον πρώην μου, περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο μας στο διαμέρισμά του επειδή εγώ ζούσα ακόμα με τους γονείς μου. Έμενα αρκετές φορές μόνη μου στο σπίτι όταν είχε κάποια δουλειά και ένιωθα πάντα άνετα αλλά υπήρχε μία ντουλάπα που μου είχε απαγορέψει να ανοίξω. Εγώ προφανέστατα και την άνοιξα και είχε κυρίως παλιά πράγματα και παλιά παπούτσια. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν ένα μικρό μεταλλικό κουτί το οποίο όταν το σήκωσα μου φάνηκε γεμάτο. Το άνοιξα και είδα ότι ήταν γεμάτο με κομμένα νύχια! Το έβαλα στη θέση του και δεν είπα του είπα τίποτα. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα που είχα δει στη ζωή μου. Ένα χρόνο αργότερα του ανέφερα ότι είχα βρει αυτό το κουτί και εκείνος έγινε έξαλλος κατηγορώντας με πως έψαξα τα προσωπικά του αντικείμενα. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό και δεν έμαθα ποτέ γιατί τα κρατούσε.»
5. « Στην αρχή της σχέσης μας, με αφορμή μία φίλη που με συμβούλεψε να το κάνω -είχε μόλις μάθει ότι την είχε απατήσει ο φίλος της- έψαξα το κινητό του αγοριού μου την ώρα που εκείνος κοιμόταν δίπλα μου. Μπήκα στα μηνύματα, στο Facebook, στις φωτογραφίες, παντού! Και δεν βρήκα απολύτως τίποτα! Μόνο απλά και αθώα μηνύματα. Ένιωσα απαίσια. Είχα πολλές ενοχές και του εξομολογήθηκα αμέσως τι είχα κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να χτίσεις μία σχέση εμπιστοσύνης με έναν άνθρωπο.»
6. «Ήμασταν μαζί 7 χρόνια και δεν είχα νιώσει ποτέ την ανάγκη να ψάξω τα πράγματά του. Από ένα σημείο και μετά όμως είχε αρχίσει να γίνεται απόμακρος κι έτσι γέμισα υποψίες. Όπως κοίταζα τα μηνύματά του, βρήκα μία συνομιλία που είχε με τον κολλητό του στην οποία έλεγαν πόσο αγαπούσαν ο ένας τον άλλο και πως ήθελαν να είναι μαζί. Ο πρώην μου του έλεγε πως ήθελε να φύγει μακριά από όλους, να με παρατήσει και να είναι μαζί του και πως δεν άντεχε άλλη μια μέρα μακριά του. Είχα σοκαριστεί και ταυτόχρονα είχα πληγωθεί πολύ. Ειδικά επειδή ο φίλος μου ενδιαφερόταν για άντρες και συγκεκριμένα για τον φίλο του με τον οποίο κάναμε παρέα. Του το είπα και αρνήθηκε τα πάντα. Δύο μέρες μετά μου είπε να χωρίσουμε και σχεδόν αμέσως έμεινε με τον φίλο του. Κατά βάθος ευχόμουν να μην είχα ψάξει ποτέ το κινητό του, όμως ήταν καλύτερο για μένα να ξέρω παρά να ζω στο σκοτάδι.»
7. «Πριν από δύο μήνες, άρχισα να παρατηρώ πως το επί πέντε χρόνια αγόρι μου συμπεριφερόταν πολύ περίεργα. Τον είχα πιάσει να ψιθυρίζει στο τηλέφωνο αργά το βράδυ και όταν τον ρώτησα με ποιον μιλούσε μου είπε με έναν παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο. Ανησυχούσα πολύ και ήμουν σίγουρη ότι έβλεπε κάποια άλλη. Αντί λοιπόν να του μιλήσω σαν ώριμος ενήλικας αποφάσισα να ψάξω το κινητό του. Και τότε είδα στο ημερολόγιό του πως για το βράδυ της Παρασκευής είχε κανονίσει να πάει σε ένα εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα. Την Παρασκευή το απόγευμα λοιπόν, μου είπε πως θα δούλευε μέχρι αργά κι ότι δεν θα προλάβαινε να έρθει σπίτι για φαγητό. Κατάλαβα αμέσως ότι μου λέει ψέματα και αποφάσισα να πάω στο συγκεκριμένο εστιατόριο για να τον πιάσω επ’ αυτοφώρω. Ήμουν απίστευτα θυμωμένη και τόσο βέβαιη ότι θα είναι με κάποια άλλη όμως μπαίνοντας μέσα είδα τον φίλο μου να γελάει γονατιστός κρατώντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι. Αποδείχτηκε ότι προετοίμαζε όλο αυτό το σκηνικό από καιρό επειδή ήξερε ότι θα αρχίσω να τον υποψιάζομαι και θα έφτανα στο σημείο να ψάξω το κινητό του. Νομίζω πως τελικά με ξέρει πάρα πολύ καλά!»
8. «Είχα παρατηρήσει πολλές φορές πως η πρώην του φίλου μου του έστελνε μηνύματα και μια μέρα αποφάσισα να δω από μόνη μου τι του έγραφε. Τι ανακάλυψα; Πως έβγαινε και με τις δυο μας ταυτόχρονα! Μέχρι τότε πίστευα πως είχαν χωρίσει και εκείνη πίστευε ακριβώς το ίδιο πράγμα για εμάς. Εκτός αυτού δεν μπορούσε να πρωτοτυπήσει ούτε στα μηνύματά του αφού έστελνε τα ίδια και στη μία και στην άλλη! Επικοινώνησα μαζί της και πήγαμε και του μιλήσαμε μαζί. Φυσικά καμία από τις δυο μας δεν του μιλάει πλέον.» bovary.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.