, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Μητροπολίτης Χίου έστειλε μήνυμα για την 25η Μαρτίου με… Μελίνα Ασλανίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

φωτο politischios.gr

Με στίχους από το τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου «Δεν σε φοβάμαι» συνοδεύτηκε το μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου για την 25η Μαρτίου.

 Στο πλαίσιο της έπαρσης της μεγάλης σημαίας στον κεντρικό λιμένα του νησιού ο Μητροπολίτης έκανε την διαφορά στις επετειακές δηλώσεις: «Θα περιορίσουμε τη δήλωσή μας στον στίχο ενός τραγουδιού. Ένα μήνυμα και προς την ανατολή και προς την δύση. Δεν σε φοβάμαι, με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι. Χρόνια πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Λίγα λεπτά νωρίτερα παρουσία πλήθους κόσμου, της πολιτικής, δικαστικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του νησιού πραγματοποιήθηκε η έπαρση της μεγάλης σημαίας των 150 τ.μ. στο νότιο λιμενοβραχίονα που συνοδεύτηκε από το εμβατήριο της σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

«Ο πόθος του λαού μας για ελευθερία και ανεξαρτησία με όποιο τίμημα και όποιο κόστος δικαιώθηκε. Τιμή και δόξα στους αθάνατους νεκρούς του 1821», ανέφερε από την πλευρά του ο Αντιπεριφεριάρχης Στ. Κάρμαντζης.



Πηγή: politischios.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.