, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ένα τουρνούα αλληλεγγύης για… καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Μία ακόμα μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, σε αθλητικούς χώρους του δήμου.
Με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, από το οποίο ωφελούνται εκατοντάδες οικογένειες, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ), διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά, ενόψει του Πάσχα, τα καθιερωμένα πια Τουρνουά Αγάπης, με τη συμμετοχή τμημάτων των Κ.Δ.Α.Π. & Μαζικού Αθλητισμού της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. καθώς και αθλητικών συλλόγων, που για άλλη μια φορά αγωνίζονται με θέρμη για κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αρχή της φετινής γιορτής αγάπης και ανθρωπιάς θα γίνει με το Τουρνουά TaeKwonDo, το Σάββατο 1 Απριλίου, από τις 10 το πρωί, στο Κλειστό Γήπεδο Πεύκων (ΔΑΚ), ενώ την Κυριακή 2 Απριλίου τη σκυτάλη παίρνουν τα Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Τουρνουά Τένις, την ίδια ώρα, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου και στο Γήπεδο Τένις Πεύκων, αντίστοιχα, στην περιοχή ΔΕΛΑΣΑΛ.
«Πρόκειται για έναν κορυφαίο θεσμό αθλητισμού και αλληλεγγύης, με τη συμμετοχή παιδιών, συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων αθλητών, με στόχο την -με κάθε τρόπο- ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας, και που αποδεικνύει κάθε χρόνο τη διάθεση τόσων ανθρώπων να προσφέρουν, όπως και όσο μπορούν, σε όσους το έχουν ανάγκη», τονίζει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ., Δημήτρης Απατσίδης, σημειώνοντας ότι «μπορεί οι κινήσεις αυτές να μη συνιστούν οριστική λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια και ο κάθε συνάνθρωπός μας μεμονωμένα, αποτελούν όμως μια ουσιαστική ενισχυτική ένεση στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, που ενισχύει με τη σειρά του καθημερινά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.