, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ευρωβουλευτής ιδρύει καινούργιο κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ανακοίνωση ίδρυσης  Κόμματος  με το όνομα «ΕΛΛΑΔΑ – O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» προχώρησε χθες 28-3-2017 με δηλώσεις του στην Αθήνα ο Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς αμέσως μετά την κατάθεση της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του Κόμματος στον Άρειο Πάγο.
«Ο Νότης Μαριάς ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή μετά από σειρά εκδηλώσεων και διαδικασιών διαβούλευσης με τους πολίτες, οι οποίες έγιναν στην Αθήνα (25/11/2016 και 28/01/2017), στη Θεσσαλονίκη (17/12/2016 και 11/3/2017), στο Ηράκλειο (12/2/2017) και σε άλλες πόλεις της Πατρίδας μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Επιπλέον πάνω από 200 συμπολίτες μας συμμετείχαν από τον Δεκέμβριο 2016 στις Ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του Κόμματος».
Επισημαίνεται ότι το νέο Κόμμα  «ΕΛΛΑΔΑ – O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αποκτά θεσμικό ρόλο ως «Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή» από τον Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.
Στις δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο ο Νότης Μαριάς επεσήμανε τα εξής:
«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση Πολιτικού Κόμματος με το όνομα «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».  Όπως έχουμε συζητήσει με χιλιάδες πολίτες στις εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν σε όλη την Ελλάδα, στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία μας αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η Πατρίδα μας επιτέλους να απελευθερωθεί από τους τοκογλύφους δανειστές.
«ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» είναι πλέον το Πολιτικό Κίνημα με το οποίο χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούν προκειμένου να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τους τοκογλύφους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να παλέψουμε για την ανασυγκρότηση της χώρας και της οικονομίας και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου, για μία διαφορετική πορεία της Πατρίδας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας που ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις, που δε θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να συμπορευθούν μαζί μας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.