, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πασχαλινή γιορτή – Bazaar της ΑΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο

Ο Ξενώνας της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στο Ωραιόκαστρο και το «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» σας προσκαλούν στη μεγάλη τους Πασχαλινή γιορτή, το Σάββατο 1 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 19:00, στην παλιά Παιδόπολη Ωραιοκάστρου.
Χειροποίητες λαμπάδες, δώρα και διάφορα είδη που πρόσφεραν ευγενικά επιχειρήσεις της πόλης, θα διατεθούν σε επίγειο Bazaar για την οικονομική ενίσχυση των συγκεκριμένων δομών της Οργάνωσης, ενώ ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων θα γεμίσει τους κήπους της περιοχής με χρώματα, χαμόγελα και ζωή.
Από νωρίς, η συγγραφέας του παιδικού βιβλίου «Ο Ροζ Γάτος», Μαρίνα Καρπόζηλου, και η εικονογράφος του, Μαρίνα Ψειράκη, θα αφηγηθούν και θα ζωγραφίσουν την ιστορία του βιβλίου παίζοντας με τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια η συγγραφέας, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αμανατίδου θα δώσει, μέσα από το βιβλίο της «Το Happy της Μαμάς», πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες για το πώς γεμίζει απολαυστικά ο χρόνος που περνάμε κοντά στα παιδιά.
Παράλληλα, το «Mobile School» της Οργάνωσης θα δημιουργήσει κινητικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και το εργαστήριο Comics από τη «Σχεδία στην Πόλη» θα ζωγραφίσει με έντονα χρώματα το μεσημέρι του Σαββάτου.
Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ, καθώς το Κοινωνικό Τσίρκο από τα «Παιδιά Εν Δράσει» και οι χορεύτριες από τη σχολή χορού «Adagio» θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, μαθαίνοντας στα παιδιά ζογκλερικά και απίθανες φιγούρες, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μουσικές από έφηβους μαθητές και μαθήτριες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη γιορτή θα πλαισιώσουν o σύλλογος “Συνυπάρχω”, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Μελισσοχωρίου, καθώς και πολλοί συνεργάτες, φίλοι και συμπαραστάτες  της ΑΡΣΙΣ στην 25χρονη παρουσία της δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.