, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις από εργαζόμενους στον ΟΛΘ, εκπαιδευτικούς αλλά και πολίτες που είναι ενάντια στους πλειστηριασμούς, θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Στις 10:30  εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, έξω από το κτίριο Διοίκησης του ΟΛΘ. Υπενθυμίζεται πως θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00.
Στο άγαλμα Βενιζέλου, στις 12:00 θα συγκεντρωθούν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής για να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο, που αφορά τον κλάδο τους και αναμένεται να συζητηθεί αύριο στη Βουλή. Παράλληλα, εκφράζουν την πρόθεση να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.
Δύο ώρες αργότερα, στις 14:00, μέλη της Α’ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΙΚΑ Αριστοτέλους, ζητώντας πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.
Τέλος, στις 15:30, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς. Αυτή την Τετάρτη, οι συμβολαιογράφοι απέχουν και πάλι από πλειστηριασμούς κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.