, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Smartwatch, Power-bank και 1GB δωρεάν χρήση δεδομένων με 29,99€ σε μια ανθεκτική τσάντα πλάτης

Τα καταστήματα WIND στη Θεσσαλονίκη αποτελούν σημείο συνάντησης για τους δρομείς του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» που είναι και λάτρεις της τεχνολογίας αφού εκεί θα βρουν το μοναδικό WIND Running Pack.
Το  WIND Running Pack περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας smartwatch με οθόνη αφής που λειτουργεί αυτόνομα  ή συνδέεται με smartphone συσκευή για να έχουν οι δρομείς όλη την επικοινωνία στο χέρι τους ενώ με το μεγάλης διάρκειας power-bank (φορητός φορτιστής) εξασφαλίζουν ενέργεια και μπαταρία σε όλη τη διαδρομή.
Τέλος, οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να τερματίσουν το 3 φορές μεγαλύτερο 4G Δίκτυο της WIND με τη Sim Card που θα βρουν στο WIND Running Pack και τους προσφέρει  1GB* χωρίς καμία δέσμευση!
Το WIND Running Pack στη μοναδική τιμή των 29,99€ θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα WIND στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 8 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε το www.wind.gr .

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.