, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Έρχεται η ημέρα δωρεάν παγωτού στη Θεσσαλονίκη! Διαβάστε πότε

Ημέρα δωρεάν παγωτού θα διοργανωθεί για ακόμα μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, στις 4 Απριλίου η Ben & Jerry’s  θα κεράσει παγωτό σε μια τοποθεσία που καλούνται να ανακαλύψουν μόνοι τους μέσω των σχετικών αναρτήσεων στα social media .
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Πριν 38 χρόνια, ο Ben και ο Jerry -ιδρυτές της Ben & Jerry’s-, εμπνεύστηκαν τον πιο λαχταριστό τρόπο για να πουν «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», σε όλους αυτούς που αγάπησαν τα παγωτά τους. Από τότε μέχρι σήμερα, μια συγκεκριμένη μέρα του χρόνου, η Ben & Jerry’s κερνάει παγωτό όλους τους Ben & Jerry’s lovers ανά τον κόσμο, σε συγκεκριμένα σημεία!
 
Η Hμέρα Δωρεάν Παγωτού ανακοινώθηκε: 4 Απριλίου!
 
Τώρα το μόνο που μένει να μάθεις, είναι η τοποθεσία• σε ποιο μέρος της Αθήνας δηλαδή, θα σε κεράσει παγωτό η Ben & Jerry’s!
 
Πώς θα το μάθεις; Θα μπεις στη σελίδα μας στο Instagram (δείτε εδώ), για το πιο απολαυστικό Game of Cones!
 
Ready-Set-Go! Oh (!) and Enjoy -as always- 😉
 
*Keep in mind πως : Extraδάκι στην αποκάλυψη είναι ένας διαγωνισμός, που θα εξασφαλίσει στους νικητές VIP pass για την ημέρα -δεν είναι να στέκεσαι σε ουρές- και μεγαλύτερη ποσότητα από τις αγαπημένες Ben & Jerry’s γεύσεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις με comment, ποιο από τα δύο σου αρέσει περισσότερο: Cookie dough ή Chocolate Fudge Brownie;
 
Σας περιμένουμε όλους, για να γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα Δωρεάν Παγωτού!».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.