, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Βούλα Πατουλίδου στο… Μαξίμου Θεσσαλονίκης! Τι συζήτησε με την Κατερίνα Νοτοπούλου;

Συνάντηση με την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Η κ. Πατουλίδου πέρασε τις πύλες του… Μαξίμου Θεσσαλονίκης χτες το πρωί συνοδευόμενη από τον επίσης αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο… τραπέζι της μεταξύ τους συζήτησης «έπεσε» το ζήτημα της αντιπλημμυρικής θωράκισης του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, ένα ζήτημα που έχει θέσει  πολλές φορές στον υπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη η ίδια η Βούλα Πατουλίδου.
Όπως αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης στο karftsa.gr: «όλες οι περιφέρειες είναι υπεύθυνες για τα έργα και την προστασία που γίνονται σε κάθε νομό. Σε επίπεδο κεντρικής Μακεδονίας έχουν θωρακιστεί οι έξη από τους επτά νομούς. Η Θεσσαλονίκη έχει μείνει εκτός γιατί τέτοιου είδους έργα γίνονται από την ΕΥΑΘ. Συναντηθήκαμε λοιπόν με την κ. Νοτοπούλου και της θέσαμε τα προβλήματα» δήλωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Πατουλίδου είπε μεταξύ άλλων πως το… ζήτημα θα μπορούσε να λυθεί εάν «πλημμυρίσουμε και ζητήσουμε έκτακτη επιχορήγηση. Εκεί πρέπει να φτάσουμε» αναρωτήθηκε…
Β. Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.