, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καλαφάτης: Να υλοποιήσει ο δήμαρχος, έστω ένα έργο που υποσχέθηκε από το 2009 και μετά τα…όνειρα θερινής νυκτός

Την εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Θεσσαλονίκη 2030 – Παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης», σχολίασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.
«Ο δήμαρχος που, εδώ και πέντε χρόνια προσπαθεί, χωρίς επιτυχία να αντιμετωπίσει, έστω ένα ζήτημα καθημερινότητας του πολίτη της Θεσσαλονίκης, ανέλυσε, σήμερα, το όραμά του για το 2030, ημερομηνία κατά την οποία θα παρακολουθεί εκ του μακρόθεν, κάτι που είναι και επιθυμία του, αφού δεν σταματά να μας υπενθυμίζει ότι “στο σπίτι του θα περνούσε καλύτερα”. Ήταν μια σουρεαλιστική παράσταση, με σκοπό να επιδείξει τις δημόσιες σχέσεις του δημάρχου με στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αποδείξει πως, όντως, όπως παραδέχεται, “με το γκοβέρνο τα πάει καλά”. Όμως, τα –μη κοστολογημένα- σχέδια επί χάρτου ενός δημάρχου, τα οποία ακόμη δεν έχουν αποτυπωθεί σε business plan,  όπως ο ίδιος ομολόγησε από το βήμα της φιέστας που έστησε, ενδιαφέρουν αποκλειστικά τον ίδιο. Ας υλοποιήσει έστω κι ένα από τα έργα που είχε εξαγγείλει το 2009 στο υπόλοιπο της θητείας του και, στη συνέχεια, ας μας αναλύσει και το όραμά του για την περίοδο που, απλά, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, παροπλισμένος», τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.