, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σήμερα οι κηδείες των άλλων δύο φίλων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στον Εύοσμο

Στο Κιλκίς και τον Εύοσμο θα γραφτεί σήμερα η τελευταία σελίδα του δράματος με τους τέσσερις νεκρούς φίλους στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.
Στο Κιλκίς θα κηδευθεί ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε τοίχο υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται ενώ στον Ιερό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο που επέβαινε στο ΙΧ.
Την Τετάρτη ράγισαν καρδιές στον Εύοσμο στις δύο πρώτες κηδείες με τους συμμαθητές των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο να κρατούν συμβολικά στα χέρια τους λευκά γαρύφαλλα.
Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μάρκας Volvo στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι είναι συγκλονιστικές. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώνεται ολοκάθαρα: η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, η πλευρά του οδηγού δηλαδή φαίνεται να έχει «μπει μέσα», παραμορφώνοντας εντελώς το σχήμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα σε κάποιο καρέ φαίνεται πως το όχημα έχει σχεδόν «διπλώσει» από τη μέση και πίσω, ενώ ο «ουρανός» του έχει επίσης σηκωθεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.