, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στο Survivor: Τι είπε ο αδερφός του Μάριου Πρίαμου για το συμβάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο ατύχημα είχαν οι παίκτες στην ομάδα των Μαχητών. Το ατύχημα συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.
Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ «οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως».
Για το συμβάν μίλησε ο αδερφός του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, στην εκπομπή Tatiana Live. «Δέχτηκε η οικογένειά μου ένα τηλεφώνημα από τον Μάριο για να προλάβει ο Μάριος ή μάλλον η παραγωγή αυτά που είχαν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου. Μας ενημέρωσε ότι υπήρξε κάποιο ατύχημα, κάποιος τραυματισμός. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον Μάριο, που μίλησε με την μητέρα μου. Απλά μας είπε ότι υπήρξε ατύχημα, με μετωπική σύγκρουση, τραυματίστηκε ο ίδιος, κάποιο τραύμα στην κλείδα και αυτά είναι όλα. Είμαστε σε αγωνία στην και αναμονή. Δεν έχουμε εκτενή ενημέρωση για το τι συνέβη. Προφανώς η παραγωγή κρατάει κάποιους είδους απόρρητο».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.