, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

To νέο show που θα φέρει στην Ελλάδα ο Acun Ilicali μετά το Survivor

Ο Acun Ilicali, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Panorama, αποκάλυψε πως το επόμενο πρόγραμμα που θα φέρει στην Ελλάδα θα είναι το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

«Θα ξεκινήσουμε το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και πραγματικά πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Το είχατε κάποια χρόνια πριν, αλλά θα το κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Με περισσότερη ενέργεια μέσα στο πρόγραμμα και καλούς διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Θα βρούμε Έλληνες από όλο τον κόσμο. Από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στον κόσμο, όπως Τούρκοι. Άλλη μία ομοιότητα. Και οι δύο χώρες είναι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά ταλέντα στον κόσμο. Θα βρούμε αυτά τα ταλέντα. Επίσης έχουμε ένα μυστικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα, αλλά μπορώ να πω ότι με τον κύριο Αλαφούζο έχουμε πολύ καλή επαφή και ίδια νοοτροπία σχετικά με το κανάλι και νομίζω ότι ο ΣΚΑΙ θα είναι μια καλή πρόταση για ανθρώπους που θέλουν να ψυχαγωγηθούν πέρα από το Survivor», είπε ο Acun Ilicali.

#Tags: Ελλάδα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.