, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ένας μίνι οδηγός για καλύτερο τηλεφωνικό… σεξ

To σεξ έχει ποικιλία και πολλά και διαφορετικά είδη. Είναι το παθιασμένο, είναι το βαριεστημένο, είναι το μετά από καυγά είναι και αυτό από απόσταση. Ναι φίλη μου, η ζωή και το καθημερινό πρόγραμμα, σε έχει καταντήσει να βλέπεις τον καλό σου από όχι συχνά μέχρι σπάνια. Και επειδή καλό θα ήταν να μη μένεις πολύ καιρό εκτός παιχνιδιού, και μιας και δεν μπορείς να εκμηδενίσεις αποστάσεις, καλό θα ήταν να κάνεις κάτι, ακόμα και… από μακριά! Και πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με το phone sex. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις να το κάνεις, εγώ σου έχω κάποιες απλές και διδακτικές οδηγίες.
Μη βιάζεσαι: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος βιασύνης. Μάλιστα, όσο πιο περιγραφική και γλαφυρή γίνεις, τόσο περισσότερο θα ενθουσιάσεις το… συνομιλητή σου.
Να θυμάσαι: Η μνήμη είναι βασικό αφροδισιακό στο σεξ και δεν εννοώ εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Ρώτησέ τον πώς σε φαντάζεται και τι πιστεύει ότι φοράς, και την επόμενη φορά που θα τον δεις, φόρα ακριβώς αυτό που σου περιέγραψε. Εντάξει, είσαι η απόλυτη θεά του.
Μη φοβάσαι: Μη διστάσεις να περιγράψεις κάτι που ίσως να μην έκανες υπό κανονικές συνθήκες, κι ας μην το κάνεις ποτέ στην πραγματικότητα. Αρκεί και μόνο η χαρά που θα του προσφέρεις!
Βρες το αγαπημένο του λεξιλόγιο: Του αρέσει μία συγκεκριμένη λέξη; Άρχισε να την επαναλαμβάνεις (καλά όχι και συνέχεια), διότι οι άντρες εκτός από οπτικά είναι και ακουστικά όντα.
Μην κάθεσαι σε ένα μόνο μέρος: Κάντο λίγο πιο αληθοφανές και μετακινήσου. Όσο φυσικά εσύ μετακινείσαι, κάνεις και την ανάλογη περιγραφή-προφανώς αν χρειαστεί να πας τουαλέτα δεν το λες-. Με τον τρόπο αυτό δίνεις την απαραίτητη ποικιλία και φυσικά αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία!
πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.