, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Στάθης Παναγούλης μιλά στο karfitsa.gr: "Φυλακίστηκε όλη η οικογένειά μου…"

του Βαγγέλη Στολάκη
Με αφορμή την επέτειο των πενήντα χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 ο Στάθης Παναγούλης, ανεξάρτητος βουλευτής σήμερα και αδελφός του Αλέκου Παναγούλη στέλνει το μήνυμά του μέσω του karfitsa.gr.
«Πενήντα χρόνια έχουν περάσει από το πραξικόπημα και η χώρα μας βρίσκεται σε πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας ζει με συσσίτια και φιλανθρωπίες. Η σημερινή κυβέρνηση φέρνει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση των συμπολιτών μας. Πρόσωπα ανεύθυνα και επικίνδυνα έχουν αναλάβει ευαίσθητους τομείς. Δυστυχώς οι θυσίες των αγωνιστών 1967-1974 όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν αλλά υπονομεύτηκαν από την σημερινή κυβέρνηση που θέλει να αποκαλείται Αριστερά. Καλείται για ακόμα μια φορά η νεολαία και ο ελληνικός λαός να δώσουν νέους αγώνες για  εθνική και λαϊκή κυριαρχία» αναφέρει.
Όπως θυμάται «από την πρώτη ημέρα της Χούντας η οικογένειά μου μπήκε στον Αγώνα. Θυσιάστηκε όλη η οικογένεια. Φυλακίστηκε όλη η οικογένεια. Και τα τέσσερα μέλη βρισκόμασταν στις φυλακές. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ο Αλέξανδρος και εγώ» καταλήγει ο κ. Παναγούλης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.