, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σεξ: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

φωτο bigstockphoto.com

Έχουμε ακούσει διάφορες περίεργες καταστάσεις, περί τραυματισμών στη διάρκεια του σεξ. Μάλιστα αρκετά συχνά καταγράφονται τραυματισμοί που αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα των νοσοκομείων. Όπως απέδειξε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Advance in Urology, η μόνη στάση για τον άνδρα που μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες τραυματισμού είναι όταν έχει τον πάνω λόγο… Τα στατιστικά μάλιστα δείχνουν πως η στάση που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στον άνδρα είναι όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω.
Επιπλέον:

σεξ
Στην όρθια στάση οι άνδρες μπορεί να τραυματιστούν σοβαρά στην πλάτη ή στον κόκκυγα λόγω βάρους.
σεξ
Άκρως επικίνδυνες θεωρούνται οι ερωτικές περιπτύξεις πάνω σε έπιπλα ή γραφεία, καθώς είναι δυνατόν να προκληθούν μώλωπες, να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος και να συμβεί κάποιο κάταγμα.
σεξ
Στην καρέκλα, το συνηθέστερο που οδηγεί σε τραυματισμούς που ποικίλουν είναι να σπάει τα πόδι της καρέκλας και το ζευγάρι να τραυματίζεται σε πλάτη και γοφούς.
σεξ
Tέλος, η στάση “ανάποδη καουμπόισσα” θεωρείται η πιο επικίνδυνη αφού έχουν καταγραφεί εγκαύματα στην πλάτη λόγω τριβής με το δάπεδο, κατάγματα πέους αλλά και γονάτων.
πηγή koolnews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.