, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα σχολεία της δυτικής Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Παιδείας

Μια μαθητική γιορτή θα ξεκινήσει στο δήμο Παύλου Μελά από τις 27 Απριλίου έως 8 Ιουνίου με θεατρικές παραστάσεις μουσικές εκδηλώσεις και εκθέσεις από σχολεία της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση :
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2017, ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!
Πιο συγκεκριμένα σε 34 διαφορετικές ημέρες, 68 εκδηλώσεις και δρώμενα, από 53 σχολεία (48 της Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας και 5 φιλοξενούμενα), από την ΙΡΙΣ, τη Μέριμνα Ζωής, το Χορευτικό Σύλλογο Κρητών.
Η αυλαία θα ανοίξει στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης και θα συνεχίσει στο ίδιο εμβληματικό κτίριο της Δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και σε χώρους σχολείων, στη Μονή Λαζαριστών, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης.
Το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά, ευχαριστεί τη σχολική κοινότητα για τη συμμετοχή και εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Παιδείας θα συγκεντρώνονται στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, οδός Λαγκαδά 221, τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά.
Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Παιδείας 2017
Αράπογλου Ιωσήφ (Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού), Τεφλιούδη Αναστασία (Προϊσταμένη Τμ. Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), Αλτιπαρμάκη Ζωή (Τμ. Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), Σουσουράδα Φωτεινή (Τμ. Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), Μουταφίδου Βασιλική (Εκπαιδευτικός), Ναλμπάντης Ηλίας (Εκπαιδευτικός), Κίζου Μαριάννα (Εκπαιδευτικός), Μπούρη Βασιλική (Εκπαιδευτικός), Ελευθεριάδου Αθηνά (Εκπαιδευτικός)
Το αναμνηστικό που δίνεται στα συμμετέχοντα σχολεία έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.
Το εξώφυλλο που φιλοτέχνησε η Αράπη Φιλιππία καθώς και τα υπόλοιπα έργα που κοσμούν το πρόγραμμα είναι έργα των μαθητών της Β΄ και Γ΄ τάξης των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών και Γραφικών Τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Μαθητές : Αιβαζόγλου Δέσποινα, Γκάτσας Κωνσταντίνος, Ιωάννου Χαράλαμπος, Καραπετιάν Γαγκίκ, Κατσαδούρη Ιωάννα, Κούγιας Αθανάσιος, Λαζαρίδης Αλέξανδρος-Ευστάθιος, Μισιρλή Πασχαλίνα, Μπαντή Ευαγγελία, Μπουζαλάκου-Χατζηκωνσταντίνου Χριστίνα, Πουλαδάκη Φωτεινή, Φανοπούλου Αίκατερίνη, Ψύρρα Μαρίνα, Αγγελίδου Ζωή, Αράπη Φιλιππία, Γιαννίδη Εύα, Θαρροπούλου Φωτεινή, Καρακίδου Χριστίνα, Καρυπίδης Αλέξανδρος, Κελεσενλής Ευστάθιος, Κερεφιάδου Ιωάννα, Μεντή Αντωνία, Μπαρπαγιάνη Έλενα, Παράσχου Μαρία, Συμεωνίδης Αλέξανδρος, Τοτιέβ Αλαν, Τριανταφυλλίδου Αναστασία, Χαρταμπίλα Νικολέτα, Κουλαξής Παναγιώτης, Μπουρτζής Διονύσιος, Παπαδοπούλου Αναστασία, Μότσανος Γιάννης, Λάκνερ Αρον.
Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Μπουρλή Ισμήνη, Μαυρομάτη Μαρία, Τσαφή Ελένη, Μαρίνου Μαρία
Επικοινωνία – Επιμέλεια εντύπου: Αλτιπαρμάκη Ζωή, Σουσοσυράδα Φωτεινή (Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης)
Γραφιστική επιμέλεια εντύπων: Ματσούκα Φένια (Τμήμα Διοικητικής Βοήθειας, Διαφάνειας, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων)
Τεχνική υποστήριξη: Μαριάδης Μάκης (Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού)
Πληροφορίες
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
2313 302831, 931
Κατεβάστε το Πρόγραμμα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.