, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη επενδύει σε μακροχρόνιες μισθώσεις πολυτελών κατοικιών στη Χαλκιδική

φωτο Σάββας Αυγητίδης

Με νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των καταλυμάτων της ξεκινάει τη σαιζόν 2017 η εταιρία διαχείρισης ξενοδοχειακών καταλυμάτων ERMIA HOTELS & RESORTS.
Η ERMIA HOTELS & RESORTS ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006, επενδύοντας στην ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Το 2012 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να επενδύει σε μακροχρόνιες μισθώσεις ξενοδοχείων και βιλών στη Λάρισα, την Πάρο και τη Χαλκιδική.
Με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, το σεβασμό στην αυθεντικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη, η εταιρία έχει να επιδείξει σημαντικά βραβεία και υψηλές βαθμολογίες κοινού για όλα της τα καταλύματα.
Οργανώνοντας τμήμα πωλήσεων και marketing από έμπειρους συνεργάτες και δίκτυο καταξιωμένων επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας στο εξωτερικό, η ERMIA HOTELS & RESORTS απευθύνεται σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες βιλών ή συγκροτημάτων για να διευρύνει τον αριθμό των καταλυμάτων της.
Το 2017, προσθέτοντας τρεις νέες μονάδες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, η ERMIA θα ξεκινήσει τη σαιζόν με 6 συνολικά καταλύματα:

  • Premier Luxury Mountain Resort, Μπάνσκο Βουλγαρίας
  • Amaryllis Beach Hotel, Πάρος, Κυκλάδες
  • Nefeli Villas & Suites, Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής
  • BelleVue Villas, Χανιώτη Χαλκιδικής
  • Sani Woods, Σάνη Χαλκιδικής
  • Hestia Villa, Πολύχρονο Χαλκιδικής

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.