, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η Lucy Hale είναι έτοιμη να πει το μεγάλο αντίο

Η Lucy Hale προσβλέπει στο τέλος του Pretty Little Liars με την ίδια ελπίδα, αγωνία και αναμονή, όπως και οι υπόλοιποι.
Η σειρά έρχεται στο τέλος της, μετά από ένα 7 διαδοχικά χρόνια στην τηλεόραση. Για τους οπαδούς, είναι το τέλος μιας εποχής. Για τους ηθοποιούς, που είναι συνδεδεμένοι με τους ρόλους τους στην σειρά, είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου.
Για τη Lucy είναι μια στιγμή να δείξει στους οπαδούς της ότι είναι κάτι  περισσότερο από την Aria. “Όταν είσαι σε μια τηλεοπτική σειρά, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι σε γνωρίζουν και νομίζουν ότι είσαι ο χαρακτήρας σου και ότι ντύνεσαι σαν τον χαρακτήρα σου”, είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην Bustle. “Θα είναι μια ωραία πρόκληση να κάνω τους ανθρώπους να με δουν σε διαφορετικό τρόπο”.
Συνέχισε λέγοντας ότι ο χαρακτήρας έχει γίνει μέρος της ταυτότητας της και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα τον αφήσει. «Είμαι ενθουσιασμένη στο να δείξω στους ανθρώπους διαφορετικές πλευρές του εαυτού», είπε. «Ας ελπίσουμε ότι θα εκπλήξω και εμένα την ίδια λίγο».
Φυσικά, η Lucy ανυπομονεί ήδη για τις επόμενες κινήσεις της σταδιοδρομίας της, κυρίως την επικείμενη ταινία τρόμου Αλήθεια ή Θάρρος, και ένα πιλοτικό έργο στο CW, που ονομάζεται Life Sentence. «Είναι τρομακτικό να αφήσεις ό, τι γνωρίζεις», κατέληξε, εξηγώντας ότι η φαντασία και η προσοχή είναι μια «βιασύνη αδρεναλίνης» και ότι μπορεί να είναι τρομακτικό να επιστρέψεις σε μια ζωή όπου οι άνθρωποι «δεν μιλάνε πάντα για την σειρά» ή “Αυτό που δημοσιεύουμε στο Instagram”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.