, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Τσοχατζόπουλος αποφυλακίζεται αύριο λόγω… γραφειοκρατίας

φώτο eurokinssi.gr

Μέχρι αύριο το μεσημέρι -εκτός απροόπτου- αναμένεται να έχει αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς σήμερα δεν ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να παραμείνει στο νοσοκομείο των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Παρά το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν τα 200.000 ευρώ που είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο ως χρηματική εγγύηση, ο κατηγορούμενος δεν θα αποφυλακιστεί σήμερα για γραφειοκρατικούς λόγους.
Εκτός από τη χρηματική εγγύηση η οποία φέρεται να συγκεντρώθηκε από φίλους και συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, το δικαστήριο του έχει επιβάλει ως περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, καθώς και υποχρέωση παραμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.