, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για παράνομα τυχερά παίγνια (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντόπισαν στην πόλη της Κατερίνης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, σε βάρος του οποίου καθώς και του 44χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος υπάλληλος, να έχει θέσει σε λειτουργία 34 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω ημεδαπός άντρας προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα του, διαχειριζόταν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω κεντρικού υπολογιστή (server), που είχε τη δυνατότητα να μετατρέπει τις οθόνες όπου διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες.
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, που λειτουργούσε ως εξυπηρετητής (server).
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.