, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νεκρό βρέθηκε το εξαφανισμένο κοριτσάκι, κρατείται ο πατέρας της

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της εξάχρονης που αναζητείτο από το πρωί στην Αγία Βαρβάρα Αττικής: εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος πατέρας της, που κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε προφορικά ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης.
Η σορός του παιδιού βρέθηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα.
Σημειώνεται ότι την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, το οποίο είχε κινητικά προβλήματα, είχε δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας ο ίδιος ο πατέρας της, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ ταυτόχρονα εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο πατέρας έγραψε στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί του έλειπε.
Αφού πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο -δίδυμη αδελφή της μικρή- μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία.
Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.