, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι άντρες εξομολογούνται: Όλα όσα σιχαίνονται σε σχέση με το σεξ

bigstock photo

Eίναι οι στιγμές εκείνες που εγώ προσωπικά ως άνθρωπος, συγκινούμαι και κουνώ το κεφάλι με κατανόηση. Διότι φίλη μου, μπορεί άντρες και γυναίκες να είμαστε διαφορετικοί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στην ημέρα αντιμετωπίζουμε πολλών ειδών προβλήματα. Νόμιζες δηλαδή ότι μόνο εσύ έχεις τα θεματάκια σου σχετικά με το σεξ και μόνο για σένα υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία κυριολεκτικά σου δυσκολεύουν τη ζωούλα; Αμ δε. Έχουν και τα αγόρια προβλήματα, και μάλιστα σοβαρά, ικανά να τα στενοχωρήσουν σε σημείο που να χάσουν μέχρι και… την όρεξή τους (για φαγητό πάντα)! Φυσικά, και επειδή οι άντρες μιλάνε σαφώς λιγότερο από εμάς-σκέψου έναν κόσμο που θα μιλούσαν όσο κι εμείς και μετά σκέψου την κόλαση. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ-δεν εξομολογούνται τις δυσκολίες τους αυτές, τουλάχιστον όχι στην εκάστοτε παρτενέρ-είτε είναι ο δεσμός, είτε ο sex buddy- με αποτέλεσμα εμείς να νομίζουμε ότι είναι μονίμως άνετοι και χαλαροί. Και επειδή τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ένα αγόρι μας τα είπε χαρτί και καλαμάρι. Την αμέριστη προσοχή σου, παρακαλώ.

1. Η τέχνη της… ανύψωσης: Εντάξει τώρα οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Ένας γυναικείος οργασμός μπορεί να ισούται σε δύο, τρεις μη σου πω και πέντε αντρικούς! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο εσύ προσπαθείς να τελειώσεις, εκείνος προσπαθεί-ο έρμος-να μην πάθει ανακοπή από την υπερσπάθεια. Διότι γλυκιά μου εσύ είσαι άνετη και ξαπλωμένη κάνοντας τα ελάχιστα, εκείνος από πάνω όμως έχει μετατραπεί σε ανθρώπινο κομπρεσέρ προκειμένου να σε ικανοποιήσει.

2. Το θέμα των ρούχων: Δε φτάνει που έχει να βγάλει τα δικά σου, πρέπει φυσικά να βγάλει και τα δικά του, διότι πολύ απλά δεν το κάνεις εσύ. Και γιατί δεν το κάνεις εσύ; Για λόγους βασικούς και εδώ θα πρέπει να μιλήσω υπέρ της γυναίκας. Τα αντρικά ρούχα είναι πολύ βαριά. Τα κουμπιά δεν ξεκουμπώνουν και για να βγάλεις ένα παντελόνι παθαίνεις μόνιμη βλάβη στα νεφρά. Οπότε, εκτός του ότι έχει να διαχειριστεί ένα σουτιέν που τον ταλαιπωρεί, μία over the knee μπότα που σκαλώνει και μία φούστα με μπελαλίδικο φερμουάρ, έχει να βγάλει και τα παπούτσια του τα οποία έχουν μπλεχτεί με το τζιν του, το οποίο και κατέβασε σε στιγμή πάθους. Και κάπου εκεί χάνει την ισορροπία του και προσγειώνεται φαρδύς πλατύς στο πάτωμα.
3. To πρόβλημα του δαχτύλου: Θέλεις ή δε θέλεις που λέει και ο Σάκης ο Ρουβάς; Με λίγα λόγια, ενώ υπάρχει μεγάλη μερίδα γυναικών, που το σιχαίνεται διότι φέρνει στο νου τα χρόνια τα… σχολικά, είναι και η άλλη πλευρά η οποία το θεωρεί… έκτακτο προκαταρκτικό. Σίγουρα μία δοκιμή θα σε πείσει, αλλά έλα που μέχρι να γίνει η δοκιμή αυτή, τον λούζει κρύος ιδρώτας. Γιατί καμιά φορά κι εμείς αντιδρούμε περίεργα η αλήθεια είναι.
4. Kαι τι γίνεται όταν… κρατιέται;: Αίσθηση και μειονέκτημα καθαρά αντρικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μάθουμε ποτέ, πώς ακριβώς είναι, διότι δεν θα χρειαστεί. Εκείνος όμως, δίνει κυριολεκτικά μάχη με τη φύση, προκειμένου να μην… αφεθεί και τελειώσουν όλα! Κάτι που φυσικά σημαίνει και το τέλος του σεξ. Τουλάχιστον για εκείνη την ώρα.
5. Όταν δεν βλέπεις… αποτέλεσμα: Ο γυναικείος οργασμός είναι γενικά δύσκολος και κανένας άντρας δε θα σου ζητήσει τα ρέστα σε περίπτωση που δεν τελειώσεις. Εμείς ωστόσο, έχουμε ένα μεγάλο κακό: Όταν εκείνος ΔΕΝ τελειώσει, τον κοιτάζουμε με μισό μάτι και αρχίζουμε να του κάνουμε ένα σωρό περίεργες ερωτήσεις, που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Φυσικά, καταλήγουμε πάντα στο συμπέρασμα ότι δεν μας θέλει και πολύ και ότι δεν τον εμπνέουμε. Κάτι το οποίο μάλλον δεν ισχύει αλλά anyway.
πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.