, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Γιάννης Μπουτάρης υποδέχτηκε τη χορευτική ομάδα της Κολωνίας (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, τα μέλη της χορευτικής ομάδας «ΜΕΛΟΣ», από την Κολωνία, στο Δημαρχείο.
Η ομάδα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση «Χορεύουμε Για Τη Ζωή», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ παράλληλα θα προσφέρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τον Ελληνογερμανικό Σύλλογο – Πολιτιστική Ομάδα Πρωτοβουλίας και υπαλλήλους του Δήμου Κολωνίας, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.
Ο Γιάννης Μπουτάρης ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν και αναφέρθηκε στην άριστη σχέση της Θεσσαλονίκης με την Κολωνία, πόλεις που είναι αδελφοποιημένες από το 1988.
Από την πλευρά του ο συντονιστής της ομάδας και πρόεδρος της Πολιτιστικής Ομάδας Πρωτοβουλίας, Νίκος Θάνου, παρέδωσε επιστολή της Δημάρχου Κολωνίας, Χενριέτε Ρέκερ, στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.