, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Βάλε σωστά eyeliner σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σου(ΦΩΤΟ)

Το eyeliner είναι must! Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και κολακεύει τους πάντες. Για να το εφαρμόσεις σωστά χρειάζεται εξάσκηση και για να είναι κολακευτικό πρέπει να το προσαρμόσεις στο σχήμα των ματιών σου! Έστω λοιπόν ότι προπονήθηκες και πλέον κάνεις την γραμμή με σταθερό χέρι και με ένα πέρασμα… ξέρεις τι γραμμή ταιριάζει στα δικά σου μάτια;
amigdalota
Αμυγδαλωτά
Τα αμυγδαλωτά είναι τα πιο εύκολα μάτια κι έτσι η γραμμή είναι απλή. Πρέπει να ξεκινά λεπτή από την εσωτερική γωνία και να φαρδαίνει σταδιακά καθώς φτάνει στην εξωτερική.
kathodika
Καθοδικά
Τα καθοδικά μάτια χρειάζονται ένα lift και για να το πετύχεις δεν έχεις παρά να κάνεις το τελείωμα της γραμμής σου γυριστό προς τα επάνω και λίγο πιο χοντρό από το υπόλοιπο μήκος.
anodika
Ανοδικά
Για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται συμμετρικά, πέρνα το eyeliner και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου ώστε να δημιουργήσεις όγκο και εκεί.

stroggila
Στρογγυλά
Για να δώσεις μήκος στα στρογγυλά μάτια, πρέπει να τραβήξεις την γραμμή του eyeliner σου αρκετά πιο έξω από την εξωτερική γωνία και να συμπληρώσεις όγκο βάζοντας eyeliner και από την Κάτω πλευρά.
mikra
Μικρά
Για να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα, κάνε το περίγραμμά τους εσωτερικά με ένα nude Μολύβι ματιών και πέρνα μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner τραβώντας την λίγο έξω από την εξωτερική γωνία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.