ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Papadoulis

Play maker στο μπάσκετ, καθηγητής μαθηματικών και τώρα… Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τον 30χρονο Χρήστο Παπαδούλη ο οποίος από χτες το βράδυ εξελέγη στο κομματικό αξίωμα μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Παπαδούλης είναι ένα πρόσωπο γνωστό στα «πράσινα» τοπικά δρώμενα. Μέλος της ΠΑΣΠ και στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια στενός συνεργάτης της ευρωβουλευτίνας Εύας Καϊλή.

Η χθεσινή ψηφοφορία των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης ήταν μυστική. Την ίδια θέση διεκδίκησε και ο Μάριος Πετράς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γιάννη Μπουτάρη το 2014. Κατά την σχετική ψηφοφορία έλαβαν: Χρήστος Παπαδούλης έξι ψήφους, Μάριος Πετράς δυο ψήφους και τρία μέλη του οργάνου ψήφισαν λευκό.

Σημειώνεται πως το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ήταν από τις λίγες κομματικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα που δεν είχαν ολοκληρώσει τις διαδικασίες εκλογής γραμματέα. Από τις εσωκομματικές κάλπες μέχρι και χτες υπήρξε πλούσιο παρασκήνιο σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Αναπληρωτής Γραμματέας εξελέγη ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Πάππου.

Σε δηλώσεις του στο KARFITSA.GR ο κ. Παπαδούλης ζήτησε «ενότητα και πολύ δουλειά» και υποσχέθηκε πως τις επόμενες ημέρες θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει για τον προγραμματισμό και τις δράσεις του.

«Θελω να ευχαριστήσω ολα τα μέλη του κινήματος που προσήλθαν μαζικά στις εκλογές της 26ης Ιουνίου και ανέδειξαν την νέα νομαρχιακη επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης . Μετά την χτεσινή συγκρότηση του οργάνου και την κατανομή των αρμοδιοτήτων στα 11μελη της Νομαρχιακής επιτροπής ειναι πλέον ώρα για δουλεια -συνεχείς δρασεις -παρεμβασεις και παραγωγή πολιτικών θέσεων . Η ευθύνη που εχουμε ολοι απέναντι στους συμπολίτες μας και τα μέλη του κόμματος ειναι μεγάλη. Στόχος μας να αναδείξουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά σε κόμμα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα χαράξει μια πολιτική που θα δώσει όραμα στην νέα γενιά» ανέφερε μεταξύ άλλων στην KARFITSA.

Βαγγέλης Στολάκης