, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καρέ… "πυρήνων της φωτιάς" δείχνουν τα αποτυπώματα!

pyrines-listeiaΜε την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», συσχετίζουν -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τον τέταρτο εκ των συλληφθέντων για τις ληστείες στην Κοζάνη Ανδρέα Δημήτριο Μπουρζούκο. 

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι αποτυπώματα του συλληφθέντος είχαν ταυτοποιηθεί κατά τη διάρκεια εξερεύνησης αντικειμένων και πειστηρίων στο πλαίσιο νομότυπων ερευνών που είχαν πραγματοποιηθεί την 23.09.2009 σε κατοικία επί της οδού 25ης Μαρτίου 8 στο Χαλάνδρι Αττικής και την 04.12.2010 σε κατοικία επί της οδού Θεμιστοκλέους 72 στο Ν. Ψυχικό Αττικής. 

Υπενθυμίζεται ότι για δύο εκ των συλληφθέντων, τους Ιωάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πολίτη, είχαν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση.  

Τα αποτυπώματα του συλληφθέντος Νίκου Ρωμανού ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανερεύθησαν σε σταθερά σημεία διαμερίσματος, επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, καθώς και σε κινητά αντικείμενα – πειστήρια σε διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, στο  Βόλος. Σύμφωνα με την ΕΛ.Ασ., αμφότερα τα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Δείτε επίσης:

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ “ΠΥΡΗΝΩΝ”

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.