, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα εγκαίνια και τα…δισεκατομμύρια του Ιβάν Σαββίδη! (video+photo)

των Βαγγέλη Στολάκη και Λευτέρη Ζαβλιάρη

Πλήθος κόσμου  παραβρέθηκε σήμερα στα λαμπερά  εγκαίνια του Μακεδονία Παλλάς.

Στην ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι «το Μακεδονία Παλλάς σήμερα μάζεψε όλους τους φίλους γιατί πιστεύω πως ανοίξαμε με καθαρή καρδιά.Θα προσπαθήσω να κρατήσουμε τις καλύτερες παραδόσεις του Μακεδονία Παλλάς και του ΠΑΟΚ». Δείτε ολόκληρη την ομιλία του ομογενή επιχειρηματία:

Για τον Δικέφαλο του Βορρά μίλησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και προσπάθησε να συνδέσει την επιτυχημένη πορεία της ομάδας με τη λειτουργία του Ξενοδοχείου.

SABBIUDIS

«Οι παραδόσεις του Μακεδονία Παλλάς και του ΠΑΟΚ θα αυξηθούν γιατί θα συνεργαστούμε με την εκκλησία»

Ο ιδιος άλλωστε κατά την είσοδό του έσπευσε να ασπαστεί το Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης:

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου μίλησε για επενδύσεις στην Ελλάδα υποσχέθηκε να φέρει δισεκατομμύρια επενδύσεων που θα σώσουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τη χώρα. Δε θα φοβηθώ τον κίνδυνο είμαι σίγουρος ότι την Ελλάδα θα την σώσει η διασπορά. Καλώ όλους τους έλληνες του κόσμου να μην φοβούνται Θα κάνω τα πάντα για να μην σας απογοητέψω θα προσπαθήσουμε για τα καλά παιδιά παιδιά της θρήσκας Ελλάδας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης.

Ο ίδιος στην ομιλία του αναφέρθηκε πολλές φορές στο ρόλο της ορθοδοξίας για τα μελλοντικά του σχέδια. «Πριν έρθω εδώ ήμουν τρεις μέρες στο Άγιον Όρος.Πριν έρθω στην Ελλάδα για επενδύσεις ζήτησα την ευλογία του Θεού. Ο ίδιος τονισε πως θα εισχωρήσει σε καινούργιες επενδυτικές και επιχειρηματικές ιδέες στην Ελλάδα και υπογράμμισε «Δεν φοβάμαι την ελληνική κρίση». 

Στην τοποθέτησή του ο ΥΜΑΘ Θ. Καράογλου επεσήμανε την ανάγκη να επενδύσουν οι Έλληνες της διασποράς στην Ελλάδα . Ο μητροπολίτης Άνθιμος ανέφερε ότι το πρωί ευλόγησε το ξενοδοχείο και ο Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε το ξενοδοχείο να παραμείνει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχήθηκε να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής, ο τέως περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο ΓΓ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπακατσέλος, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα και Γιώργος Αρβανίτης, ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Πανοζάχος, πολιτευτής της ΝΔ, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζ. Βρύζας. 

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν τέσσερις βιολονίστριες:

2

 

 

3

 

 

karakoli

 

ORFANOS

 

7

 

8

gkontsareva-mavrofrudissavvidis-mpoutaris-karaoglou-anthimossavvidis-mpoutaris-karaoglou-anthimos2savvidis-rwsos-proksenossavvidis-tzitzikwstaszagorakis-makedonia-pallace

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.