, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του

paok_1
Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί σήμερα στις 10.30 το πρωί για τη Μολδαβία για να αντιμετωπίσει τη Ζίμπρου στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League
Μαζί με το τσάρτερ που θα μεταφέρει την ομάδα του ΠΑΟΚ στο Κισινάου, θα ταξιδέψουν και φίλαθλοι του Δικεφάλου, οι οποίοι σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ραντεβού της αγαπημένης τους ομάδας θα δώσουν δυναμικό παρών.
Εκτός από τους οπαδούς του Δικεφάλου που θα μεταβούν αεροπορικώς στη Μολδαβία, υπάρχουν και αυτοί που ξεκίνησαν χτες το μακρινό ταξίδι τους οδικώς με τον ΠΑΟΚ να έχει για ακόμα μία φορά τον κόσμο του στο πλευρό του.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για Κισινάου. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γιώργος Τζαβέλλας, Μιγκέλ Βίτορ, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας (18.08).
Ο πρώτος απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του και προπονήθηκε κανονικά, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ υπέπεσε σε νέο παράπτωμα και ο Αγγελος Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στη διοίκηση. Κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ τέθηκε ο Κλάους Αθανασιάδης.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.