, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ρανιέρι: «Η ευθύνη είναι δική μου»

ranieriΕμφανώς προβληματισμένος και έχοντας αφήσει στην άκρη την σιγουριά για πρόκριση των προηγούμενων εβδομάδων, ο Κλαούντιο Ρανιέρι είπε αρχικά στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Με κλειστούς αντιπάλους πρέπει να έχεις παίκτες να παίζουν καλά ομαδικά. Επίσης παίκτες καλούς στο ένας εναντίον ενός, μόνο ο Τοροσίδης προσπάθησε και σήμερα να το κάνει αυτό. Θέλαμε να σπάσουμε την άμυνα και για αυτό αλλάξαμε το σύστημα. Έβαλα μαζί Αθανασιάδη και Μήτρογλου αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που εγώ ήθελα. Οι μέσοι μας δεν έκαναν την προσπάθεια που έπρεπε. Επίσης δεχθήκαμε και δύο χαζά τέρματα».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Τώρα πρέπει να βρω την λύση. Μίλησα με τους παίκτες και είπα ότι και σε εσάς. Ότι δεν παίξαμε ομαδικά καλά αλλά μόνο ατομικά. Πιστεύω πως η ευθύνη είναι του προπονητή. Μόλις θα καταφέρω θα είμαι πολύ καλά. Από κει και πέρα, πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.