, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα…

φωτο Σάββας Αυγητίδης ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 2014
φωτο Σάββας Αυγητίδης ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 2014

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη χώρα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο  Ν  μέχρι 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο .

Την Πέμπτη αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή  στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, οι άνεμοι: Δ – ΝΔ  3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ η θερμοκρασίασε υψηλά επίπεδα. Παρασκευή λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές Άνεμοι: Δ – ΝΔ 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμής.

Το Σαββατοκύριακο, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η βαθμιαία επικράτηση ισχυρών βορείων ανέμων και η πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο  καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ .Θερμοκρασία:  έως 27 βαθμούς .  Στη Θεσσαλονίκη λίγη  συννεφιά, οι άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η Θερμοκρασία ως 24 βαθμούς…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.