, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα…

φωτο Σάββας Αυγητίδης  1/ 10 /2014
φωτο Σάββας Αυγητίδης
1/ 10 /2014

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014. Το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση. Από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.