, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η χαρά του Κουίκ και η εντολή του Καμμένου…

«Χαιρόμαστε που επισπεύδονται οι κάλπες που τις θέλαμε χθες» ήταν το πρώτο σχόλιο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Κουίκ, στη δήλωσή του είπε: «Οι συγκυβερνώντες επειδή ξέρουν ότι τα νέα μέτρα της τρόικας, δεν θα περάσουν από τη Βουλή, και θα έπεφταν εκ των έσω, προτιμούν να φύγουν λιγότερο επώδυνα με την επίσπευση της διαδικασίας εκλογής του ΠτΔ, όπου δεν θα βρουν τους 180 και θα πάνε για τις εκλογές της ήττας. Χαιρόμαστε που επισπεύδονται οι κάλπες που τις θέλαμε χθες…»

Στο μεταξύ, μετά την απόφαση για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής ΠτΔ από την κυβέρνηση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, έδωσε εντολή να τεθούν σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα όλα τα όργανα και οι συντονιστικές επιτροπές του κινήματος.

Επίσης την Τετάρτη στις 15:00 το μεσημέρι στα γραφεία του κινήματος θα γίνει κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Εκτελεστικής Επιτροπής.

#Tags: ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.