, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η κατάθεση Μπουτάρη στα δικαστήρια

Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης όπου καταθέτει σήμερα στη δίκη για την υπεξαίρεση των 51,4 εκ. ευρώ στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Μαζί του βρίσκεται η αντιδήμαρχος Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.
Η δίκη είχε ξεκινήσει με ανάλυση δικονομικών στοιχείων των δύο πλευρών και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η κατάθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Παρούσα στα δικαστήρια βρίσκεται και η Χρύσα Αράπογλου, η οποία επίσης θα καταθέσει για την υπόθεση.

Οι δικηγόροι του δημάρχου προσπάθησαν με ενστάσεις να αποφύγουν την κατάθεση του κ. Μπουτάρη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να καταθέσει κανονικά.
Ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκίνησε την κατάθεση του κανονικά, δίνοντας πολιτικό όρκο.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην κατάθεση του “έδειξε” ως ενόχους όλους τους κατηγορούμενους αφού όπως είπε δεν υπήρχε περίπτωση να πραγματοποίησε την υπεξαίρεση μόνο ένας άνθρωπος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, όλα έγιναν εις γνώσιν του τέως δημάρχου αλλά και τους τέως γενικού γραμματέα του δήμου, θεωρώντας απίθανο να μη γνώριζαν τίποτα.
“Ο Παπαγεωργόπουλος πριν βγει δήμαρχος ήταν καλός άνθρωπος, τον ήξερα, αφού μπήκε και είδε ότι υπήρχε η κομπίνα της υπεξαίρεσης παρασύρθηκε από το χρήμα και συμμετείχε”, είπε καταλήγοντας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.