ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένας νεαρός πρόλαβε να αναπτύξει πλούσια δράση σε κλοπές και διαρρήξεις έχοντας σημειώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 14 διαρρήξεις σε σπίτια και επιχειρήσεις αλλά και κλοπή μιας μηχανής!

Το αγόρι ηλικίας μόλις 15 ετών φαίνεται πως εκπαίδευε ένας 18χρονος που όπως φαίνεται και εκείνος είχε αναπτύξει πλούσια δράση παρά την εξίσου μικρή ηλικία του.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών οι νεαροί δρούσαν μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως το Νοέμβριο και στο διάστημα αυτό διέρρηξαν ένδεκα σπίτια στην πόλη της Κομοτηνής από τα οποία άρπαξαν 370 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, πέντε laptop, τέσσερις ηλεκτρονικές και τέσσερις ηλεκτρικές συσκευές, ένα ρολόι, είδη ρουχισμού, παπούτσια και ένα ποδήλατο.

Παράλληλα είχαν διαρρήξει τρία καταστήματα, ένα ψιλικατζίδικο όπου έκλεψαν πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, ένα σούπερ μάρκετ όπου άρπαξαν διάφορα είδη διατροφής και ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ από το οποίο είχαν κλέψει μέχρι και στιγμιαία λαχεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7 Νοεμβρίου, είχαν κλέψει από την Αλεξανδρούπολη μία μοτοσικλέτα η οποία εντοπίστηκε και επεστράφη στον ιδιοκτήτη της.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Αυτή υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, όπως και εκόμη μια δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου που σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων του 15χρονου.