ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

φορτοεκφόρτωση Τσιμισκή

Ως ευρύτερη περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης ορίζεται εκείνη που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Καραολή και Δημητρίου, Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος, Κουντουριώτου, τη Λεωφόρο Νίκης και τις οδούς Ν. Γερμανού, Αγγελάκη, Εθνικής Αμύνης και Αγίου Δημητρίου, συμπεριλαμβανομένων των οδών αυτών, εκτός της Αγίου Δημητρίου…

Από τις 8.30 το βράδυ έως τις 8.30 το πρωί μόνο θα γίνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες, οι φορτοεκφορτώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα φορτηγά οχήματα ωφελίμου φορτίου μέχρι οκτώ τόνων  όπως ενέκρινε η Μητροπολιτική Επιτροπή, κάνοντας δεκτή τη σχετική πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα Σαββατοκύριακα η διαδικασία αυτή θα επιτρέπεται από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 8.30 το πρωί της Δευτέρας ενώ κατά τις αργίες θα γίνεται ελεύθερα. 

Ως ευρύτερη περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης ορίζεται εκείνη που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Καραολή και Δημητρίου, Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος, Κουντουριώτου, τη Λεωφόρο Νίκης και τις οδούς Ν. Γερμανού, Αγγελάκη, Εθνικής Αμύνης και Αγίου Δημητρίου, συμπεριλαμβανομένων των οδών αυτών, εκτός της Αγίου Δημητρίου.