ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

lazaratosΟ διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες περιέχει πλήθος παραβάσεων, τις οποίες κατέγραψαν όλες οι κάμερες παρακολούθησης του κτηρίου της γγ Ενημέρωσης, δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος των τηλεοτπικών σταθμών Alpha και Star, Παναγιώτης Λαζαράτος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή.

Ο κ. Λαζαράτος είπε ότι, αφού ανέλυσε το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες, οι οποίες ήταν τοποθετημένες στο κτήριο της γενικής γραμματείας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, οφείλει να παρέμβει άμεσα και αυτεπάγγελτα η εισαγγελική αρχή.

Προσέθεσε πως εστάλη ήδη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία αναφέρονται όλα -και η στάση του Γ.Β. Καλογρίτσα και οι μηδενικές προσφορές του Ιβ.Σαββίδη, όπως τόνισε.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λαζαράτος τον προέτρεψε να δει το υλικό από τις κάμερες του διαγωνισμού και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διακοπή του «διαγωνισμού-εκτρώματος», καθώς, όπως εκτίμησε, κάθε λεπτό που αδρανεί «κάνει κακό και στην ελληνική Δημοκρατία και στην κυβέρνησή του».