ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

media-mikrofona-1

Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές, δήλωσε, αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τον νόμο Παππά, ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό NORTH 98.0.

Όπως είπε ο κ. Κρέτσος, ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις όποιες και αν είναι, ενώ επανέλαβε πως αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός τότε υποχρέωση της πολιτείας είναι να επιστρέψει στο σύνολό τους τα χρήματα στους υπερθεματιστές.

Πρόσθεσε, πάντως, ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει την όποια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Θα συνεχίσουμε εντός συνταγματικού πλαισίου την προσπάθεια για να αλλάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», επισήμανε.

«Θα λείψουν από άλλες δράσεις για την αντιμετώπιση των ανθρώπων που κινούνται στα όρια της φτώχειας, αλλά όμως η πολιτεία θα κάνει ότι νόμιμο προβλέπεται», ανέφερε ο ίδιος, ενώ σημείωσε πως «μια κλειστή ομάδα ολιγαρχών είχε στα χέρια της όλα τα προηγούμενα χρόνια ΜΜΕ, αφού Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που δεν ρύθμισαν το τηλεοπτικό τοπίο χρωστούσαν στην διαπλοκή και δεν προχωρούσαν στον διαγωνισμό».