ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το τρίτο κατά σειρά θεματικό πάρκο της ΔΕΘ “Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” ανοίγει σήμερα τις πόρτες του. Φιλοξενούνται στο περίπτερο 1 και εκτείνονται σε ένα χώρο περίπου 2.000τμ, που σχεδιάζεται να λειτουργήσει μέχρι τον Φεβρουάριο.

Όπως έχει πει ο κ Τριβιζάς «τα παραμύθια είναι διαχρονικά, σαν τα διαμάντια» και τα εκτιμούν μεγάλοι και μικροί. Είναι το τρίτο θεματικό πάρκο μετά τον Αστερόκοσμο και το εργοστάσιο Σοκολάτας – τα οποία σημείωσαν κατα γενική ομολογία – τεράστια επιτυχία. Για την υλοποίηση του πάρκου παραμυθιών, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκο Ποζρικίδη, έχουν υιοθετηθεί υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και συνυπάρχει ο έντονος διαδραστικός αλλά και ψυχαγωγικός χαρακτήρας. 

Το πάρκο θα είναι ανοιχτό, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι και την Παρασκευή το απόγευμα, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο θα είναι ανοιχτό, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και την Κυριακή, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ. Για τους μαθητές η τιμή είναι στα 5 ευρώ, ενώ το οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες και 2 παιδιά) στοιχίζει 18 ευρώ. Επιπλέον υπάρχουν τα ειδικά εισιτήρια για ανέργους, ενώ τα παιδιά κάτω των τριών ετών μπαίνουν δωρεάν. Τριβιζάς