ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

kosmos pezoi tsimiski

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προτείνει στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής το Δήμου Θεσσαλονίκης να παραμείνουν ανοιχτά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ 11 & 18 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ τους παροτρύνει να διοργανώσουν… πάρτυ τιμών.

«Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη η 81η ΔΕΘ, ένας θεσμός άρρηκτα δεμένος με την ιστορία της πόλης, το κορυφαίο γεγονός για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες. Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς της Θεσσαλονίκης, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τιμήσει το μεγαλύτερο εμπορικό και οικονομικό γεγονός-ορόσημο για την πόλη μας, προτείνει τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής του δήμου Θεσσαλονίκης να παραμείνουν ανοιχτά τις δυο Κυριακές της ΔΕΘ, 11 & 18 Σεπτεμβρίου 2016. Αποτελεί την ευκαιρία για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπεί ο Σύλλογός μας, να δώσουν, τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους αυτής της πόλης, τη δυνατότητα να επωφεληθούν, ψωνίζοντας με τις καλύτερες τιμές αυτές τις δύο μέρες. Καλούμε τα καταστήματα να διοργανώσουν ΠΑΡΤΥ ΤΙΜΩΝ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι η λειτουργία των καταστημάτων κατά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, αφορά μόνο την περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ΓΑΝ ΜΕΘ οικ.1897/24-10-2013 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και θα πρέπει να πληρούν τις εξής ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

α. να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσια πενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα,

β. να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise)

γ. να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops−in−a−shop) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα («outlet»), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.

Προτεινόμενο ωράριο λειτουργιάς εμπορικών καταστημάτων 11:00 – 18:00»